Over ons

Vakidioten met een enorme passie voor techniek

Dat typeert in één zin waar de medewerkers van Spect Project & Development voor staan! Met een team van hoogopgeleide mensen staan wij dagelijks opdrachtgevers in diverse marktsegmenten bij op het gebied van projectmanagement, sitemanagement, directievoering of bouwtoezicht.

P & D WEB 1

Al bijna 30 jaar draaien we mee in de vastgoedwereld

Al bijna 30 jaar draaien we mee in de vastgoedwereld en hebben we al tal van hele mooie en omvangrijke projecten mogen realiseren. Nieuwe distributiecentra, nieuwbouwontwikkelingen van woontorens met onderliggende parkeergarages, laboratoria en diverse herbestemmingsprojecten.

Afhankelijk van de omvang van het project bepalen wij gezamenlijk met u als klant de inzet en betrokkenheid van ons op het project. Dit kan een invulling als projectmanager of sitemanager op een project zijn waarbij wij sturen op voortgang en kwaliteit, of een rol als directievoerder/toezichthouder voor de kwaliteitscontroles op de bouw samen met een projectleider vanuit de opdrachtgever. Bij de grotere projecten kan Spect Project & Development ook een team inzetten bestaande uit een projectmanager en directievoerder/toezichthouder.

Onze opdrachtgeverskring is heel divers en varieert van particuliere beleggers, grote institutionele beleggers, (internationale) vastgoedadviseurs, zorginstellingen, gemeentes tot gerenommeerde architectenbureaus.

Door de groei en uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten hebben wij in 2020 besloten al onze project- en ontwikkelingsactiviteiten in een aparte business unit onder te brengen, Spect Project & Development.