Over ons

Spect. Uw Huisvesting & Retail projecten van A tot Z

Wij ontzorgen in uw bouwprojecten, gespecialiseerd in de totaalaanpak van uw Huisvesting & Retail vraagstukken. Het liefst nemen wij al vanaf de initiatieffase onze opdrachtgevers bij de hand en leveren het project naar volle tevredenheid op binnen de afgesproken tijd, kwaliteit en budget. Wij geven ongevraagd advies en staan voor langetermijnrelaties. Wij onderscheiden ons door pragmatisch, flexibel en snel te acteren vanuit de belangen van onze opdrachtgever of partner.

H & R WEB 13

Gespecialiseerd in de totaalaanpak

Wij zijn gespecialiseerd in de totaalaanpak van afbouwprojecten, of het nu een winkel, woning, laboratorium of kantoor is. De processen kunnen immers op hoofdlijnen hetzelfde ingericht worden. Wij zorgen voor één contactpersoon en coördineren alle adviseurs en aannemers. Wij nemen het initiatief in uw project en nemen het liefst alles voor u uit handen, of wij helpen u alleen met een gekaderd specifiek vraagstuk binnen uw project. Met onze technisch hoogopgeleide medewerkers en ons brede netwerk aan partners gaan wij geen vraagstuk uit de weg!

Ons bestaansrecht ontlenen wij onder andere aan onze duurzame samenwerkingen, dit doen wij al meer dan 30 jaar door naast onze opdrachtgevers te gaan staan. Wij geven ongevraagd advies, acteren transparant, proactief en werken altijd vanuit het belang van onze opdrachtgever. Het moet voor onze opdrachtgevers echt leuk zijn - en blijven - om met ons samen te werken!

Door de groei en uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten hebben wij in 2020 besloten al onze project- en ontwikkelingsactiviteiten in een aparte business unit onder te brengen, Spect Huisvesting & Retail.