Prénatal Megastore

Prénatal Megastore
Projecten
Projectinformatie

Project
Verbouwing winkel

Opdrachtgever
Prénatal 

Locatie
Diverse locaties

Sector
Retail

Winkeloppervlakte
1700 m2 - 2350 m2

Diverse locaties

/3
Megastore Alkmaar WEB 2

Prénatal Megastore Alkmaar

Megastore Woonplaza Amsterdam WEB 4

Prénatal Megastore Amsterdam

Megastore Duiven WEB 3

Prénatal Megastore Duiven

"Samenwerking met Spect werkt perfect. Ze ontzorgen en denken mee om het bouwproces zo snel als mogelijk en zo goed als mogelijk uit te werken en op te leveren; en dit alles met kwaliteit en persoonlijkheid! "
Marco van Drunen
Managing Director - Portare Retail B.V.
"Al jaren is Spect een betrouwbare partner voor al onze facilitaire en bouwkundige zaken van zowel winkels als kantoor. Het openen van een nieuwe winkel, het onderhouden van de winkels of het aanpassen van bestaande bouw. Alle aspecten pakt Spect vakkundig, adequaat en in goed overleg op. Een fijne groep mensen om mee samen te werken."
Gideon Tienkamp
Managing Director - Tiger Stores Nederland B.V.
"Wij werken nu 2 jaar samen met Spect en hebben in die tijd, 3 warenhuizen en 2 stadswinkels geopend. Dit is voor Prénatal begrippen een hoog aantal. En dit hadden wij niet zonder de specialisten van Spect kunnen doen. Vanaf het eerste moment op locatie denkt Spect goed mee in de verschillende mogelijkheden welke de locatie bied. Dan volgt de voorbereiding waarbij Spect verschillende offertes van leveranciers aanbied, de uitvoering welke door Spect nauwkeurig wordt begeleid en uiteindelijk elke keer weer de opening van een super mooie winkel! "
Bastiaan van Oorspronk
Facility & Real Estate Coördinator - Prénatal
/3

Hulp nodig bij een project? Neem contact met ons op.

info@spect.nl
+31 (0)318 55 13 12
Contact