Over ons

Spect. Vastgoed geregeld sinds 1992

Al sinds 1992 staan wij opdrachtgevers in uiteenlopende branches bij in het beheren van hun eigendomsvastgoed. Ieder vastgoedobject heeft immers onderhoud nodig!

PM WEB 13

Uw vastgoed goed geregeld

Of het nu gaat om particuliere beleggers met één of meer objecten of vastgoedorganisaties met meer dan 100 objecten in haar portefeuille, VvE’s, zorginstellingen of gemeentes: onze werkwijze blijft hetzelfde waarbij de persoonlijke aandacht van u als klant centraal staat.

Met een team van hoogopgeleide onderhoudsadviseurs heeft Spect Property Management alle ervaring en expertise in huis om uw vastgoed op de juiste wijze te kunnen inspecteren en beheren. 

Naast deze onderhoudsadviseurs heeft Spect hoogopgeleide vastgoedadviseurs in dienst die u technisch ondersteunen bij de aankoop van uw vastgoed en alle zaken die eromheen geregeld moeten worden. Kortom één adres voor volledige ontzorging!

We acteren al bijna 30 jaar in het beheer van vastgoed en dankzij een groot netwerk van uitvoerende bedrijven en samenwerkende partners op het gebied van constructie, installatieadvies, bouwfysica, brandveiligheid en milieu (asbest) kunnen wij onze opdrachtgevers daadwerkelijk van A tot Z ondersteunen.

Daarbij staan onpartijdigheid, kwaliteit, efficiëntie, flexibiliteit en continuïteit uiteraard centraal. Van de eerste kennismaking tot en met een perfecte nazorg: uw vastgoed goed geregeld, voor Spect is het niet meer dan vanzelfsprekend!

Door de groei en uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten hebben wij in 2020 besloten al onze beheeractiviteiten in een aparte business unit onder te brengen, Spect Property Management.